Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken-förnuftig eller oförnuftig?





Kärlek är den ultimata sanningen och drivkraften, ingen kärlek inget liv. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP