Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60 watt

 

 

midnatt; en klocka slår
ett hjärta slår ut i blom

tiden är illusiv
jag stänker 60 watt över det förflutna

att leva som det här
att finnas just i Ordet bara

ingen har någonsin lärt mig
hur man överger

ingen har någonsin lärt mig
hur man lämnas

autodidakt, en timme i taget
jag snubblar över minsta sten

obotlig glömska och förvirring
var lade jag sista stenen -

har jag redan kastat den?

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-12 00:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Midnight to six men for the first time from Jamaica" (The Clash)

Vi lever nu i skapelsens midnattstimma.
2011-08-12

  anits VIP
En text jag gillar och applåderar länge
2011-08-12

  Börje Larsson
jag håller med, man ska aldrig ge upp. starkt!
2011-08-12

  Nanna X
mystisk och meditativ
2011-08-12

  ULJO
Fyndig text som jag applåderar
2011-08-12

    ej medlem längre
så jävla grym

Ordförande för catharina edin Fan club
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP