Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina Ord

 

 

läser mellan raderna
förstår det finstilta och det kursiverade

som dagarna på ett zoo utan djur
som ett akvarium med bara vatten

 

har sett mina Ord gå -

de berättar för mycket om dig
och nästan ingenting om mig

saknar ändock Ljuset
som låg snedställt i strimmor

över mina blommor, städer och nätter

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-12 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantastiskt.
2011-08-13

  Ingela Svenson VIP
en underbar text som jag inte vet riktigt hur jag skall kommentera, den följer mig som en gardin som jag svept om mig, lätt som solskenet fladdrar den runt
2011-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Att läsa din poesi är litet som att gå till biblioteket och ta en bok på måfå, öppna den någonstans i mitten och tänka 'märkligt hur ödet låter en hitta guld av en ren slump'.
2011-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt det där med det snedställda ljuset!
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP