Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande morgondyningar...




Jag purrar min kulla med magisk morgonmassage.
Du njuter & kurrar min sexiga pulla ~ glädjeextas!
Smeker Dej härliga med min magiska massage. 
Kärleken och åtrån strömmar genom oss på full gas!
Du Kommer i ett skrik & i en underbar sång.
Kropp och Själ i blixtrande blom morgonen lång.

Vi svävar en bit ovanför huset i ljuvlig gryning.
Det varma ljuset i oss - glittrande dyning efter dyning!

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP