Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Virvla löv för vind
Mörkret faller från gråa länder
Livet rann ur hennes händer

Tiden är inne
Ett minne
av ett vackert leende
faller i glömska

Sorgsna toner
från en flöjt
lever kvar
som ett svar
i skuggan av
det förflutna

En ljusglimt
En lykta
i det smaragdfärgade havet

Ensam på den plats
hon försvann

Odödligheten löses upp
i evigheten




Fri vers av MoonCalled
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-12 14:55



Bookmark and Share


  Varja Askeland
Så vacker!
2015-08-19

  aol
vemodssorgset
2013-09-21

  Maria T
Mycket, mycket sorgsen
och vacker dikt
"Livet rann ur hennes händer"
2012-03-13

  Drömfångare
Hur kan en dikt som en så sorglig vara så vacker (eller tvärtom också, för den delen)?
2012-01-09

    hver=gufa
Vakkert ! (*!*)

"Virvla löv för vind"

"Mörkret faller från gråa länder"

"Odödligheten löses upp
i evigheten"

"Auðnin leysist upp
í eilífðinni" ???????
2011-09-06

  Lena Själsöga Keijser
så vacker andas denna bild
ser en skål fyllas
tom var den ej
blev den
till fylld

och jag ser ljuspärlor sakta vakna
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled