Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt från brunnen

 

Långt från brunnen

Törstar jag

Efter källans klara droppar

 

Långt från munnen

Kysser jag

Dina läppars kvardröjande minne

 

Långt från stunden

Då vi kivades

På lek med skratten rullande bort

 

Långt från lunden

Där känslor viskades

För evig tid som det kändes

 

Långt bort

Och nära

Finns du ännu kvar i mitt hjärta




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-12 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström