Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en vanlig person

 

 

Jag går längsmed kusten
på dess blåsvarta trottoar

funderar på

om jag plötsligt ska halka
sippra ned över stänken

allt är förändrat

från hösten till evigheten
från evigheten och in i intigheten

därefter gå hem
som en vanlig person

som inte diktar

som har ett kött att leva i
och inte som vi, som är andar

som är andar och själar, bara

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, nej, Catz! Du passar bäst som poetissa.
2011-08-12

  AgnesP
Underbar C.
2011-08-12

  Anders Perols
Det här var riktigt bra. Ja, rent av strålande. Att gå hem som en "som har ett kött att leva i"
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP