Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med mig, föralltid, i det tysta

Jag älskar när du
leker med mina värmefunktioner
och låter mig brusa upp
I ett parti "inte nudda mark"

När du vill landa för att
bevisa att vi flyger

förloras jag i gaten
och kolet på elden
tappar funktion
i regnets tysta,

jag darrar




Fri vers av Litage
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-12 21:17



Bookmark and Share


  comfort_noise
som sagt detta var snyggt !!
2012-10-11

  Robin V
Väldigt snyggt! Jag är imponerad!!!
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Litage
Litage