Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Äppelträd i blom
den första humlan surrar
doft av syrener

Gräset kittlar mig
dina läppar upptäcker
ett känsligt ställe

Måsarna skränar
fisknäten hänger på tork
en doft av sälta

På vårt badställe
såg vi fiskgjusen cirkla
strax under molnen

Getingar surrar
runt saftglasen vi glömde
vi går hand i hand




Bunden vers (Haiku) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-12 21:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
välfångade ögonblick!
2016-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Saknar redan juni.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)