Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1-2-3 *poff*

Var tog året vägen?
1-2-3
Utarmat vatten, torr i mun.
Finns det inget kvar, inte ens en liten gnista?
Du skiter i allt nu va? Förstod nog det, sa det bara som en back-up på livet?
Livet du lever nu.
Jag hade dock gärna hört och vetat mer, känt mer..

Vad är det för lukt!? Kolrök kan jag tro som brett ut sig
på min hand. Aj! Grillen är varm.

Är det något fel att få känna så här fortfarande, fel att prata om det?
Fel att drömma om det? ...

Jag drömmer allt om det, inte här och inte nu, men en annan gång..
Nämen är det så?? Ja det är så, tänkte jag.

Tripp trapp trippar fram med kyssar o kramar som betyder noll.
Kom ihåg mig osv. fastän jag kanske glömt.
Kom ihåg oss åt mig.
Eller så kan jag försöka göra det åt dig.

Men bara om du vill, du vackra, du farliga
Som gjort mina känslor lite smått trasiga
en bit här en bit där.
Inga riktiga känslor nu även fast andra kanske tror det.
Men kan man få tillbaka förångade känslor tro?

Och var tog nu sommaren vägen?
Snart borta

1-2-3 *poff*





Fri vers av Johnny D
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-08-12 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D