Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eh, så blir det när man ligger sömnlös med två timmars sömn i bagaget.


Jag

sömnlös
rastlös
sysslolös
Men livligast bland alla andrA

fullt berikad med blodkroppar
kärleksfull
Men jag är nykterisT

svartsjuk
avundsjuk
l o v e s i c k
Men friskast av oss allA




Fri vers av TTova
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-13 02:24



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Fyndig :)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova