Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögner

 

 

hennes lögner är för stora

de kastar egna skuggor nu
hon bär sina skuggor i en törnroskrans

som ett lidande svept om livet

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-13 16:19



Bookmark and Share


  Anders Perols
Du pressar essensen ur livet här och fångar det med ett fåtal ord. Proffsigt!
2011-08-13

  Ingela Svenson VIP
vilken listig "samkörning" av metaforer, gillar den verkligen!
2011-08-13

    ej medlem längre
slutraden är guld! den liksom smälter på tungan.
2011-08-13

  Larz Gustafsson VIP
De hinner alltid ikapp.
Men sanningens ljus avslöjar för att hela.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP