Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte alltså. "poesi med en vän, en annan genre.


ögonkontakt (jag är här)

du.
jag.
det finns inget vi,
inte än
det får inte bli något.
jag lovade att aldrig bli kär
och falla för någon som du.
någon med bruna ögon
som skiftar färg i ljuset.

ögonkontakt.
(Jag är här)

Du rör vid min hand.
(jag är här med dig)

du lutar dig fram, handen på min kind.
(Jag faller)

Kyss.
(Jag är förlorad)

Förlorad i dina ögon.
med dina läppar lätt tryckta mot mina,
din kropp mot min
(vi verkar höra ihop)
passar bra.

Har du fallit som jag?

hem till dig.
varmt.
passionerat.
...make me moan babe.

Jag är förlorad mellan dina lakan.




Fri vers av TTova
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-13 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova