Regilaul (inspirerad av estnisk Runo-sång)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regilaul (inspirerad av estnisk Runo-sång)




Har vi inte träffats förut? Är det möjligt...

 

Har vi inte träffats förut

Du och jag

Var det inte då…

Du vet…

 

Jag tror inte det

Du tar nog miste

Blandar ihop mig med någon annan

Om det inte är något du brukar säga

För att ragga

Typ

 

Nej, ärligt

Kanske i ett annat liv

Kanske i ett annat universum

Jag känner dig…

 

Gud vad tråkig du är

Vi har aldrig träffats förrän nu

Det skulle jag ha kommit ihåg

 

Men jag är säker

Och nu har jag funnit dig igen

Det är meningen

Du förstår att det är ödet…

 

Nä nu får du lägga av

Tror du jag är dum eller…

 

Nej, jag tror att du är klok

Men att klokheten är snabbare

Än att ditt hjärta hinner med

 

Jaha, jaså, hur menar du då?

 

Jag säger bara vad jag känner

Att jag känner dig

Att jag känner igen dig

Även efter miljoner år

 

Du verkar ha gott minne

I så fall

Och vara fruktansvärt gammal…

 

Du,

Vänta lite

Andas!

Du får mitt nummer

Om du lovar att ringa när ditt hjärta

Har hunnit ifatt

 

Jag har väntat länge

Och kan vänta en stund till

Det som verkar otroligt

Är möjligt

Trots allt

 

OK

Du verkar inte sakna stil totalt

I varje fall

Vi får se om jag ringer

 

Tack

Annars ses vi i ett annat liv

Nu vet jag att du finns

Inte bara

i mina drömmar




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-13 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström