Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Jag undrar
om du längtar,
som jag längtar.

Om du längtar
när jag längtar ...

Ikväll.

Jag undrar
om du längtar
efter mig,
som jag längtar ...

Efter dig.

Jag undrar
om du längtar,
som jag längtar ...

Efter att
du längtar ...

Efter mig.




Fri vers av Amorina
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-13 22:35



Bookmark and Share


  aol
så vackert så berörande fint skaldat vännen
2011-09-24

  Emme VIP
Fint :-)
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina