Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skuggrike

 

 


solen går i himmelsk ensamhet

bara jag kvar i skuggrike
bara jag och ett hack i hjärtat

bara två hack i hjärtat
bara tre hack i hjärtat

bara jag och fyra hack i hjärtat

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-13 23:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han ska låta rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar, heter det hos profeten Malaki.
2011-08-14

  Ingela Svenson VIP
Smärtan är också kvar, det känns då man läser texten, inget hack i hjärta är utan smärta och blod
2011-08-14

  anits VIP
Det känns sorgligt att läsa
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP