Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

walk over

 

 

morgonen invaderade lägenheten
med ett dånande ljus

ett sådant man bara hittar på

 

jag lämnade walk over

och sopade Kungliga tennishallen 
med ett grässtrå

jag vill att du bygger mig!
jag kommer i nitton delar

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-14 08:35



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Haha i NITTON delar! JA, jag ska bygga!
2011-08-14

    ej medlem längre
åh. vilken text! bokmärker.
2011-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Inte the 19th nervous breakdown, va?
2011-08-14

  Börje Larsson
känner mig träffad...igen..!
2011-08-14

  Nanna X
vilken byggsats, den skulle jag vilja se!
2011-08-14

  stella
Antar att det inte finns nån manual? ;)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP