Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivet av en kung

 

 

 

Mina händer är inte längre mina -
jag skänkte dem till Främlingen
som kallat mig Dåre på alla språk.

Jag vill spela en roll i Dramat,
skrivet av en kung,
för de, som känner sig lost.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-14 12:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Min dikt gäller en konung..."

"Jag är en dåre för Jesus. Vems dåre är du?" som det stod på en t-shirt jag hade (fast på engelska).
2011-08-14

  Nanna X
du har huvudrollen i ditt liv.
2011-08-14

  Ingela Svenson VIP
du får mig att tänka på Hamlet, som visserligen var prins, men han var lost in reality, så som du beskriver det!
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP