Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

 

 

Jag lämnar min kropp
Kryper in i din kropp

Med all min omsorg

driver jag ut dämonerna

Svävar i din själ

Sjunger ljus i ditt jags

tillslutna krampande mörker

där du väntar på att

återigen helas


Jag smeker en brinnande tråd

mellan ditt förflutna

och vår framtid

Allting har inte börjat än

 



På eftermiddagen när vi vaknar

och älskar

viskar du att du såg ett ljus

i drömmen

du hörde en sång

 du kände en smekning

och du anade vår framtid.


I dina vackra ögon glittrar Liv.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-14 13:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fint Johan ;)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP