Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trist och boring

 

 

Universum
komprimerat till bokstaven U

jag tar med mig U
vartän jag går

jag har alltid blicken riktad uppåt -
jag vill inte se mig

jag är för tråkig och för dull
menlös, sorglig, trist och boring

trösten heter U
när jag är meningslös -

som ett vatten ingen druckit
som en skogsstig ingen gått
som en berättelse ingen läst

jag har aldrig sagt att rymden är svart
och Intet betyder

jag är min minsta invånare i skapt land
i landet Utanför Universum

mina dagar ror jag iland
snubblar över kullersten

hittar jag hem -

jag undrar, om jag är kapabel
att hitta hem?

 

 

 




Prosa av Catharina Edin VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2011-08-14 22:45



Bookmark and Share


  ULJO
Jag älskar din lek med ord och meningar. Jag har sagt det förut, du är fenomenal.
2011-08-16

  anits VIP
Tycker mycket om den här
2011-08-15

  Gunwale VIP
Universum är "uformet", som dom säger i Norge? Och den sorgsnaste clownen har en u-sminket mun?
2011-08-15

    ej medlem längre
"mina dagar ror jag iland"

Den ordleken gillar jag!
2011-08-15

  Myself
fint flyt i boring land!jättebra!
2011-08-15

  AgnesP
Så underfundigt underbar.
2011-08-15

  Anders Perols
Riktigt snyggt komponerat, förtjänar sin stjärna.
2011-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Boring? Dull? Det kan knappast vara dig själv du beskriver här.

Att hitta hem får den som vill hjälp med.

Grattis, Cattis till placeringen!
2011-08-15

  Nanna X
du hittar nog hem om du gör en U-sväng!
2011-08-15

  L Patrik W Johansson VIP
Ja för sätter man hästskon upponer trillar lyckan ur den

Be well,
LPWJ
2011-08-15

  Ingela Svenson VIP
Enastående, dina tankar och orden de formar får mina enkla tankar att svindla!Bokmärker!
2011-08-14

    ej medlem längre
så snyggt. känslan sitter som en Uttråkad handske och bara ler Utmanande:-)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP