Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför får jag inte vara normal? Min hjärna är trög och dum i huvudet!

Skolans första dag.
Upprop 1
upprop 2

klarade båda utan ångest.

Då förvirringen tog över
blandades tankarna med känslorna
från förr.

Vad händer om jag inte klarar det?
Känslan tog över så jag nästan
kräktes.

Magen värkte, huvudet sprängde
utanförskap och rädsla att misslyckas.
Skrek inom mig, utan ljud.
DU ÄR MISSLYCKAD!!!

Haffade en lärare och förklarade
mina handikapp för honom

DYSLEXI!
DYSKALKELI!

"Vad gör du här?", tyckte jag han sa.

Blev sänd till syokonsulenten
för att prata om att få hjälp.
IDIOT!!!

Fick en broschyr om loss.
Inte kul att inte vara som alla andra.
Varför får inte jag ha samma chans?

Alla känslor välde ut ur mig då jag insåg
jag har misslyckats!
Hatar min känsla, känslan
äter mig.

Kunde inte sluta gråta och krypa ihop.
Orkar inte tappa fokus...

Tappar alla tro
känns som då jag var liten




Fri vers av Filosofen2
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 13:48



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Den är lite annorlunda kopplad, och jätteduktig på lite andra saker!
2011-08-17

  Delilah Juno VIP
Nattmara i dagsljus liksom ...
2011-08-15

    AA VIP
Vilken vånda. Bra beskivet. Klart du klarar det. Du är ju talangfull på den här sidan.
2011-08-15

  Ari Viklund
Som sagt. Den som är dum i huvet
är denna civilisation av iskallt mörker.
Samma bedövande kyla omger alla,
för den är formad passa endast vissa.
Total avsaknad av kärlek i samhälle
är problemet. Du är INTE misslyckad!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2