Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelsk Haiku. Regelvidrig.


One of all the happy people. Haiku - Ironiskt nog på engelska


Following the rules

One two three four five six sev

En, as I am done




Fri vers av Tenshinhan
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-08-15 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan