Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din blotta närvaro får mej att rysa

Du kysser mej i nacken 
och på halsen
smeker mej där & där ...
du vet precis hur jag vill
och när





Mina erogena zoner

börjar att hetta och rysa

av din blotta närvaro

du gör mej tokig

du gör mej sorgsen

du gör mej lycklig





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 17:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint.. :)
2011-08-15

  poetryGirl
mycket fin
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP