Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rak fråga

Om du ser en hemlös människa, vad gör du då?




Fri vers av Filosofen2
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 20:54



Bookmark and Share


  Ari Viklund
många är vänner eller
gamla klienter, var och
en, unik medmänniska
2011-08-16

  aol
direktören gick vid guds sida så fick han se en uteliggare
titta sa han där ligger en man du glömt att hjälpa,

nej jag har inte glömt
det var därför jag skapade dej
för att hjälpa, men vad gjorde du,

direktören föll ihop av skam,
2011-08-15

    glasa VIP
om våra blickar möts
kanske säger jag
hej
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2