Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad betyder ditt?


Mitt hem

Hemma
Ett
ord
och
ändå

olika
innebörd!
Trygghet
glädje
värme
eller
tomhet
sorg
likgiltighet
Bomullslätt
lycka
eller
tystnad
som
taggtråd.
Hem
olika
för
oss
alla
men
förhoppningsvis
en
plats
där
vi
kan
vara
oss
själva
med
alla
våra
sidor!
Där
vi
duger
som
vi
är!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-15 21:25



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
delar diktens känsla och
framförallt avrundning
2011-08-16

  anits VIP
Mycket kloka ord
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP