Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är det nog

jag vill inte ha dig längre men på något
sätt så ska allt jag gör handla om dig.
jag kommer inte undan du är mina drömmar, du
är i mina leende, du är mitt skratt, du är överallt och du
är fast i mina tankar och nu är det på tiden att du försvinner.
jag vill inte ha dig där längre.




Fri vers av solrosensdjup
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
svårt att bli
av med kärlek
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup