Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramgoa låtar med sagofigurer och fantasi

Nynnar på en sång jag aldrig
hört, den är mångskalig
och underbar.

Sjöng mycket förr både i
kör och på scen.
Som jag levde upp
då.

Nu sjunger jag mest för katten
då hon spinner i min famn.

Min dotter älskar min röst, då
sånger kommer.
Jag ska måla hela världen lilla mamma,
You are my sunshine
Vargsången av Astrid Lindgren
och många fler.

Sparvöga med Marie Fredriksson
sjunger jag ofta då min dotter
är ledsen.
Sen hittar jag på sagor
som kommer från
min fantasi.

I hennes sköna säng
med stjärnor i taket
och himmelsäng över sängen
ligger hon och njuter.

Musik ska byggas utav glädje
av glädje nygger man musik

lusten till skapandet ligger i
fantasins storm.




Fri vers av Filosofen2
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-15 23:52



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Fantasi med fria tyglar i en
improviserad saga är härlig
att lyssna på om berättaren
är duktig på att leva sig in!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2