Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ända in i Augusti

Så ända in i augusti, saknar jag mig
Som jag var då, förr en junidag

Saknar glädjen, skratten, hela mitt inre väsen
som for iväg, liksom sommar regnets eviga tristess dagar

Så ända in i augusti saknar jag mig
som jag skulle kunna bli, en septemberdag

Ledan drar mig med, plantorkar mig
oförmögen att resa mig
ser jag på när livet passerar

Så ända in i augusti saknar jag mig




Fri vers av Yarissa VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-16 15:07



Bookmark and Share


  Mizza
Stark, vacker, sorglig. Underbar!
2012-03-06

  Minkki VIP
Minsann! Sann och äkta, med glimt och leda...
2011-08-20

    ej medlem längre
härligt schwung i upprepningarna!
2011-08-18

  Järnkatten
Så ända in i aftonsången berörande..
2011-08-18

  anits VIP
En mycket berörande och
känslosam text
2011-08-16

  Lars E Jönsson
kul text, fömedlad med känsla
2011-08-16

    Birgersdotter VIP
så kan det kännas.....
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP