Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in i min dröm

Välkommen in i min dröm
fånga min uppmärksamhet,
få mina händer att våga följa
dina.

Såpbubblor blåser vilt då skimmer
av rosa, gröna, lila
pastellfärger når våra sinnen.

Dofterna fångar våra förnimmelser
av den svunna tid vi tror funnits.

Dimmorna tätnar, skogens djup
nu så långt vi kan komma på bara
en sekund.

Innan gryningens ankomst och vi
vaknar känner jag en doft svepa
förbi mig som om du kom och la
dig hos mig.

Välkommen in i min dröm,
låt oss våga öppna våra sinnen,
fånga våra drömmar i bubblorna
som når vår verklighet.




Fri vers av Filosofen2
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-16 15:39



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Inspirerade mig till texten Såpbubbla
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1350327

2011-08-17

  Ari Viklund
Håller mina drömmar vid liv
för drömmar kan ju få liv
för en bubbla kan vara
sann, vem vet
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2