Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 19 mars 2011 kl. 18:47


Drömmar

Vissa folk kanske säger till dig att dina Drömmar ska vänta.. Att du ska sitta där och längta...
Följa normen och inte stå ut från molnen.

Jag tänker inte gråta i regnet Jag kommer att Dansa,
men när solen tittar fram kanske jag famlar..
trillar dit och börjar att svamla..

Ja, min mänsklighet kanske dig skrämmer. Min ärlighet du Fördömer. Men dömande får du sitta kvar i din förtvivlan!

Tomhetens essens ska SYNAS
Mänskligheten och SJÄLEN ska börja frodas!

Tänk EN extra gång Innan Du dömer!!
Mina drömmar ska Inte få sina..
Mitt hopp blir ditt dopp

Min bräklighet är din förskräcklighet!
Min
Mitt Sediment
Kan gråta floder


AV: Carollina Arroyo




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-16 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo