Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karta

Melerade ögon
lagom stor näsa
en näsprydnad
solblekt långt hår
former
ovalt ansikte
problemfri hy
kropp under förändring
viktnedgång

Linnen
kjol om vädret är varmt
gärna jeans
gymnastikskor
foppatofflor i rosa
flippflopp.

Pratar
skrattar mycket
kiknar
full av liv

Många snurrande tankar
funderande
diskuterar
Åsikt
behov av sällskap

Mamma
dotter
söner
singel
dricka kaffe
äta hemlagad mat

Fotograferar
skriver olika texter
kär i livet
tecknar mycket

Satsar på livet
finna styrka
finna ro
finna livsglädje
aldrig glömma
alltid berömma

omtanke
empati
ställa upp
lyssna
trösta
ge
ta


önska
drömma
fantisera

gråta
skratta
bli arg
bli rädd
bli orolig
bli frustrerad

Upplevelser
intryck
håva in
kasta bort
sålla

viska
vara tystlåten
koncentrera
skrika
gapa
styra
sätta gränser

Krama
pussa
kela
prata gott
visa moderskänsler
uppmärksamma
våga testa
våga öppna
våga stänga
våga lita
våga visa världen




Fri vers av Filosofen2
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-16 21:24



Bookmark and Share


    AA VIP
Ljus och berörande tex.
2011-08-19

  Ari Viklund
strålar av ljus
2011-08-17

  aol
gillas så fint skriftat oh berörande
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2