Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0X:4


sammanflätade situationer
blickarnas evighet
sönderslagna rytmer
intrasslad förvirring
brusten förtvivlan
komplicerade komplikationer




Fri vers av Flodhäst
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-01-05 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst