Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst känns det som om kärleken väntar?


23 (medvetet) missade samtal
2 mottagna (på fyllan)
1 uppringt

Nice

- Jag har förändrats mycket på tre år, sa jag och tvekade
- Du förändrade mig på en natt, sa han och log







Övriga genrer av Veronica.
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-05 20:33



Bookmark and Share


    vilsen
snyggt upplägg, och lite kent i rubriken ? kan det bli bättre ?
2006-01-06

    ej medlem längre
Gillar upplägget här, "medvetet missade", det är igenkännande,
gillar slutet också...bra!
2006-01-05

  MonaLisa
Välfångat med känsla!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.