Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

het

alla andra svalnar när du står bredvid
utom jag.

jag vill, jag vågar, jag kan
om du står bredvid

du, du, bara du
är i mina kyssar

vart du än är så svalnar allt omkring,
utom jag, utom du.

med dig bredvid
eller inuti

det är allt som känns, så nära
här, bredvid

vart du än är så svalnar allt omkring
utom jag, utom du

jag blir het av dina kyssar
när du står bredvid

av dina händer
smekande händer

för vart du än är så svalnar allt omkring
utom jag, utom du

allt blir svalt, utom vi




Fri vers (Fri form) av jagvarfeg
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-17 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg