Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna fingrar

 

Gröna fingrar

sägs den  ha

som får växter att gro och växa

 

Vad har man

för färg och form på sina fingrar

för att få människor att gro och växa?

 

Röda, gula eller blå?

Varma, mjuka eller så…

Känsliga, ömsinta, bestämda?

...eller bara vanliga knubbiga små




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-17 12:49



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vacker tanke.
Borde forskas mer i detta ämne!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström