Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tysta världen

 

 

 

hon sätter sin tilltro till den tysta världen
till de ordknappa årtag, som driver världen framåt

tiden kan bara stannas i Dårskap
klockan är rund av en Anledning

ingen ska få tag i sekunden och strypa den
alla dimensioner finns av en Anledning

några stänk av vatten, och allting ordnar sig
en utflykt till mörkret, för att sedan vända om

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-17 13:21



Bookmark and Share


  Nanna X
du är kompis med ödet tror jag.
2011-08-18

    tosing
"Poetmamma och dåre", du verkar cool på riktigt!
Och - jag anar en likhet mellan din klocka och min, se min text "I himlen är tiden rund": http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1330549
Kul :-)

2011-08-17

    ej medlem längre
ingen ska få tag i sekunden och strypa den,
helt underbart att det är en Anledning till att klockan är rund!
2011-08-17

  anits VIP
En helt underbar dikt
2011-08-17

  stella
Mkt imprenerad av din teori om klockan. :))
2011-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Har man verkligen vänt om behöver man inga utflykter till mörkret,
2011-08-17

  Anders Perols
Fantastisk dikt med stort djup. Slutraderna är strålande med sitt hoppfulla skimmer.
2011-08-17

  Stefan Viljehammar
Klockan är rund av en Anledning... det gillar jag.
Hela dikten är skön.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP