Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astra Megaflux Politanius Pullover







Ave Bonum Astralium Prefluxa Mideving

 

Xalio Påver Diagraf Huskerdum Solana

 

Bysan Ty Kännedom Cleofix Electra Salut

Rex Gensaga Kåk Progrator Cyklopiska Nöjen

 

Gipsbåtar Gippar Över Gravars Gudomliga Gräddfil

 

Evert Taube Badar I Sillsjövikens Innerliga Lugn

 

Psalmer Sjungs Av Okristliga Själakämpar

 

I Glasverandan Brister Britta Ut I Flämtningar

 

När Hon Ser Ett Myller Av Rättshaverister

 

Haussa Ner Skånes Flagga Som En Grå Grogg

 

Papegojsjuka Kommendanter Pröjsar Smygande

 

Motståndsrörelser Av Långtidsarbetslösas Kryptokosmos

 

Serafens Knådade Byst Med Ketchup & Nitroglycerin

 

Jag Älskar Dej Inte Modfälld Sol I Modden

Violblå Skonare Skakar

 

Maliciösa Lyxlyrikers Förtingligade Världsvana

 

& Politikers Oscarianska Oskick

 

Kärlekspropaganda Som En Viskning I Orkanens Mitt

 

 


 








Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-17 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP