Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigjord själ

Dansa min djävul,
dansa min demon
visa hornen
och dina falska
natur.

Skratta ur skägget
ditt då piskan
mig blodig slår.

Styrkan skapar oreda
hos dig, då ordet
Vinna mot ondska
ljuder i det horn jag bär.

Piskan viner, hornen
röda, ansiktet nu
ryka av den ilska
du bär.

Falsk godhet dina
andetag ger
utan hopp
och tro.

Då jag säger
nu släpper du mig
faller du snabbt likt
ett papper så tomt.

Piskan nu i graven jag
lagt likt din skepnad
så tom.

Aldrig mer du lurar mig
med lyx och fägring stor.

Nu djävulen inte dansa
mer. Demonen rök
bort som puff
då djävulen försvann.

Nu jag stark fri från
rädslan av det forna
tiders blodiga slag.
Nu jag ser solens
styrka mot horisontens
oändliga hav.




Fri vers av Filosofen2
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-17 19:09



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Dessa ord.. Vik hädan, du demon!
Äger KRAFT fördriva och göra FRI
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2