Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka



går på ICA

 

 

Gud följer med mig
när jag går på ICA. Han
hjälper mig bära
Universums tyngsta lass.

Därför tror jag på honom.

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Catharina Edin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-17 19:39



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja i sanning en underbar text, Gud är med oss alla dagar, i vardag och slit om vi så vill, det stora i det lilla
2011-08-18

  L Patrik W Johansson VIP
Tanka om att tanka alltså

Gojibär är små med mycket energi...
tar inte stor plats alls

ja så sa de väl på 1800 talet under slitåren också, det jag orkar orkar jag resten får Han där uppe ta hand om

Be well,
LPWJ
2011-08-17

  Joakim Wahlberg
Fantastiskt att du kan beskriva något så stort på så få rader!
Du är bäst.
2011-08-17

  anits VIP
En helt underbar text
Han finns med i varje
steg vi tar
2011-08-17

    tosing
Enklaste sanningen. Jag instämmer!
2011-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Underbar text!
Vardagens Gud.
Alla dagar intill tidens ände.
Inte bara 11.00-13.00 på söndagar.

Wish I was there too...
2011-08-17

    ej medlem längre
du är härligaste typen asså!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP