Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud Run - ännu en idiot på sajten!




Hon säjer i mail att hon lider av hybris

och att hon inte vill belasta mej

Jag ordinerar henne en lång

iskall dusch, och om inte det hjälper

ta kontakt med psykiatrin

Vi behöver inte ännu en idiot

som skriver påhoppande

skitkommentarer!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-17 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP