Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hav möter skog

du kommer med auran vidsträckt i manchesterjackan
omfamnar mig med väskor och rymd

kysser bort all skogsdoft från mina läppar
du gör de till dina

håller dina vindsvala kinder i mina händer tills de doftar skog

kysser bort all havsdoft från dina läppar
jag gör de till mina

förlorar mig i dina stjärnglödande oceaner till ögon

och avgudar allt som gör oss

till våra




Fri vers av pixter
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-11 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här vackra texten går rätt in och stannar kvar i hjärtat...länge.
2011-11-09

  freathe
Fantastiskt fint, vilka liknelser! Du har verkligen fångat en känsla här
2011-10-26

  Lena Själsöga Keijser
detta

är

så underbart vackert
rörd är jag
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter