Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Den skönaste vackersagan



När du kittlar
min hud med grässtrån
och sätter blommor
i mitt hår

när du under
promenaderna vid havet
håller min hand
så kärleksmjukt

eller när du
varje morgon
med nyvaken blick
klär mig
med kärlek

när vi ligger dubbelvikta
av tokskratten
eller dricker morgonkaffet
på altanen
där havet och båtarna
är vår utsikt

när vi delar det lilla
som finns kvar
av gårdagens hembakade
kladdkaka
och tävlar om
den sista skvätten
kall smultroncider

för att inte tala
om kyssarna i sommarregnet
eller hud som möter hud
under augustimånens
stilla färd

du och jag - vi två
tillsammans
i den skönaste
av sanna



vackersagor













Fri vers av Junitvillingen
Läst 312 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-18 09:37



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så ljuvligt varm och kärleksfylld
2011-08-28

  M M Mannheim VIP
Vacker stämmningsfull dikt. Kärlek nu på hösten känns härligt för en 60 plus.
2011-08-20

  ULJO
Så vackert, så kärleksfullt och så fylld av värme
2011-08-20

  Lisa Höglund
Så himla fin <3
2011-08-19

  Järnkatten
Den bästa av verkligheter..
2011-08-18

  walborg
Fotot spännande - vad händer på himlen där?
Texten fin med distansen som finns i rubriken.
2011-08-18

  Peter Olausson VIP
så ömsint, så mycket glädje!
2011-08-18

  Delilah Juno VIP
Vacker livskvalitet
2011-08-18

    Max Poisé
Drömlik romantik att sukta efter!
Vackert skrivet min vän!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen