Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen Caesar

 

 

Jag är ingen Caesar

För jag kom ...

jag såg ...

... och resignerade




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-18 09:59



Bookmark and Share


  Anna*
. . . och det är jag tacksam för! Du har ett varmt hjärta till skillnad från honom!
2011-08-19

    ej medlem längre
En segrardikt! :-)
2011-08-19

  Mats Henricson
Mycket cool, den !
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström