Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är bra

 

 

 


Vi väntar vatten.

Jag kan inte jämföra; allt är bra,
eller inbillar jag mig bara?

Jag bär glädje som en storhet i blodet:
genom de monotona striderna
genom de fördärvades längtan
till en plats vid vatten.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-18 17:01



Bookmark and Share


  Börje Larsson
vi lever i den bästa av världar. glädjen gör att vi orkar...
2011-08-20

  ulf olsson
glädje som en lösning som inte låter sig mättas? som inte låter sig väljas av kay pollak? jag trort. du skrivert.
2011-08-19

  Ingela Svenson VIP
JA vatten är liv tvivelsutan, vi är vatten!
2011-08-18

  stenen/ Yv Ericsson
den återkommande längtan..allt är bra.
2011-08-18

  Rosmarin
vet inte om jag egentligen begriper den här - men det struntar jag i!

Vi väntar vatten - wow vilken vacker inledning! och jag tänker på hur viktigt det är för mig att sitta vid vattnet, vare sig det är vågskvalpet i skärgården, eller en forsande älv
2011-08-18

  Larz Gustafsson VIP
"Well, everything´s fine, carry on" (The Saints)

Upplever dig alltid som glädjespridare.
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP