Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker besökare i mitt hår


En fjärils vingslag nuddar min kind
sen landar hon i mitt hår
Åh vad du är fin mamma säger min son
och klappar med sina knubbiga små händer
Jag tänker...
Det är ju inte jag som är vacker
Det är fjärilen i mitt hår som är vacker
Men med fjärilen som gäst i håret så
känner jag mig faktiskt riktigt fin




Övriga genrer av Therés
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-01-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!