Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän som överraskar och sprider vishet

Texter du skriver visar din styrka,
orden du förmedlar spränger
gränser.

Ditt enorma väsen väcker alla
från sin sovande bädd
utan någon själviskhet.

Mitt hjärta svämmar över
då din personlighet fångar
vår kontakt.

Vis du är trots din ringa ålder
lycklig du är trots taggar
du fått.

Stolt, så stolt jag fått lära
känna dig, stolt så stolt
du vågat skapa livet
du har.

Tack för du finns
och tack för allt du
ger från ditt hjärta av guld.




Fri vers av Filosofen2
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-18 18:31



Bookmark and Share


  aol
vackert skriftat
2011-08-20

  Julio VIP
Så vackert^ verkligen
2011-08-19

  Ari Viklund
En helt underbar hyllning!
2011-08-19

    AA VIP
Mycket fint skrivet.
2011-08-19

    Anngi
Vad fint:)
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2