Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortsamhällets konsekvenser i en bister tid (eller "Att få stege")

 

 

Klöver är pengar

Ruter är väl reko

Spader får jag ofta

Hjärter gör mig knekt, kung

men inte drottning

Mitt mål

är att bli ett

Ess!




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 18:47



Bookmark and Share


  Anna*
Nu var du verkligen i ditt esse! *skratt*
2011-08-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det var en kort-dikt :)
2011-08-19

  Minkki VIP
ett äss är lite obestämt - etta eller tretton? fast ingendera går av för hackor - hellre själv bli ett äss än bära det i rockärmen.
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström