Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten skrev jag till mig själv när jag var i kris och allvarligt sjuk. Jag läste den ofta, ofta, för att ge mig själv mod att ta mig vidare. Kanske kan den hjälpa nån annan också?<br>


Vi är alla mirakel med rätt att leva

 

Ett mirakel är jag

liksom alla människor

och har rätt att leva

 

Jag har kraften

att finna nya vägar

även när framtiden tycks så snårig

att den känns helt ogenomtränglig

Jag har förmågan att sträcka ut handen och

be om hjälp

även när jag inte tror det själv

 

Ett mirakel är jag

och jag har

rätt att leva även de dagar och stunder

det inte känns så

Jag får ta plats

och har ett värde

Jag klarar mig igenom det här!

 

Det finns bara en av mig

och därför är jag ovärderlig

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 590 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-08-18 19:02



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken fin styrketext. Tack.
2014-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer.
Men om vi är mirakler, vem ligger bakom dem?
2011-08-22

  ULJO
En insikt som är värd en stor applåd.
2011-08-22

    AA VIP
Fint skrivet. Alla har ett människovärde. Visst är vi ett mirakel. Det behöver upprepas var dag. Lätt att glömma bort i karusellen.
2011-08-22

    Birgersdotter VIP
Så underbart fin och stark.
Så klokt peppa dig själv så
2011-08-21

  Johan Bergstjärna VIP
Underbara insikter!
2011-08-21

  thyra
En dikt som alla borde ha tillgång till! Stärker verkligen!
2011-08-21

    Silverstjärna
Jättefint och vackert att du delar med dig!
2011-08-21

    ej medlem längre
Starkt gjort att skriva en uppmuntringsdikt till sig själv och med den suveräna avslutningen.
2011-08-21

  Maria T
Så fin text.
Varje god tanke
tröstar den sorgsne
2011-08-21

    Maria Malm
Applåd för denna kraftingivande dikt.
2011-08-19

    ej medlem längre
Bra gjort att skriva denna till dig själv ... och andra. En fin affirmation<3
2011-08-18

  anita VIP
Toppen dikt. Stor applåd.
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin