Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försöker verka vettig

 

 

Överlevnadsstrategen
med skrivbehov
lever efter Ringvägens regler

det är trafikerat, cyklat
det är promenerat och sprunget

jag Äger den här gatan

den fortsätter breda ut sig
som en orm på tillväxt

snart bor alla här

snart har alla flyttat hit
och jag är granne med alla

jag är grannen
som säger HEJ! till alla
och försöker verka vettig -

artig och skötsam och Dåre

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-18 19:21



Bookmark and Share


  Börje Larsson
för vettig för att spela vettig....
2011-08-20

  anits VIP
En härlig dikt från dig
på Ringvägen
2011-08-19

    ej medlem längre
ringvägens myller och så dina ord. bäst.
2011-08-19

  Anders Perols
Hon verkar sannerligen vettig hon, dåren på Ringvägen.
2011-08-18

  stenen/ Yv Ericsson
ja snart bbor alla här. i dårarnas ende av gatan. där man försöker, verka vettig. du e såå bra!
2011-08-18

  Larz Gustafsson VIP
"Insane society, society insane" (Menace)
"Safe society" (Rude Kids)

Man är som ett träd. Har sina rötter någonstans.
Solo in SoFo, eller hur var det...?
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP