Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I avskildhet

Jag är ensam.
Kom och sätt dig här bredvid.
Närhet. Trygghet så varm.
Alla behöver vi någon.
Kom och sätt dig här bredvid.
Jag är ensam.




Fri vers av eaglemountain
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-18 19:52



Bookmark and Share


    samole
blev du oensam sedan?
2016-01-04

    little devil
Oj vad fint
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

eaglemountain